23.9.13

Tjooo

Hej igen! Prioriteringar ni vet.. Så sen förra lördagen har jag alltså varit på släktträff. Det var sol, massa med lekar, kakbuffe, gulliga kusinbarn och allmänt trevligt! 




Jag har tränat en handfull gånger med Emmi! Sandra hängde med på ett spinningpass med en gubbe som var rolig även fast jag var förbannad hela passet för att han inte förklarade hur passet gick till. Haha ni får en bild på lite benmuskler. 


Såklart pluggande. Jävla vecka förra veckan alltså, helt sinnes många parasiter och virus vi skulle läsa om. Försökte få ihop det genom att göra flashcards. Har hunnit göra för bakterierna iaf. Och kunde göra dem på en varm, solig balkong!



En middag och fika med Anna blev det också! Snackade lite idéer inför examensarbetet till våren. Afrika, patientsäkerhet och gravida är planen. Pizza med parmaskinka och parmesan på vapiano (bästa alltså!!) och sen cheesecake på pronto blev provianten för kvällen. Rullade hem mätt och belåten!! 



En födelsedagsmiddag hos Annelie följt av en utgång på etage hände. Good mat, intressant sällskap (haha..) och ändå ganska kul på etage. Vi drack gold strike - ändå lite fett! 



Här hemma har saker och ting börjat komma på plats efter lite hjälp från pappa! Fick bjuda på middag som tack. Mysig söndag med hela familjen här blev det av det hela. 





Det var det hela! Nu är det måndag igen och nya grejer ska hittas på. Kanske kan berätta om dem senare höhö. Pusshej! 








1 kommentar:

Unknown sa...

Tummen upp för den sista, glada bilden :D