31.12.13

Slutpluggat för i år

Även om det är att lura sig själv så låter det rätt bra att säga så! Kommer få lägga ner några timmar till på mikrobiologin men det är i princip färdigt nu. Så vidare till mer specifika organ och sjukdomar där! 

Stor skillnad i salong 1 i lördags jämfört med när vi var och såg hungerspelen! Denna gången var inte en enda plats ledig. Hundraåringen var rolig! Även fast boken är bättre som alltid. Det var en mysig kväll! 

Resterande dagar har inte varit så speciella, mest plugg känns det som. Myste lite hos Emma med Maria och Malin i söndags innan jag stack hem för att YOLOa lite haha. 

Igår vartvättdag och hade inga rena träningsbyxor kvar så fick dra fram shortsen. Rätt härligt med färg visserligen. Iaf med den formen som jag går in i 2014! Så kul igår på gymmet, var väldigt tomt men där var 2 herrar runt 70. Den ena kom fram och undrade om jag inte skulle ta lite tyngre vikt. Han hade allt sett mig använda 16kg hantlarna, det hade han berättat för sin kompis han tränade med också hahaha. De var imponerade iaf hah. Söta! 

Inga kommentarer: