20.5.13

Början på slutet

Det börjar ändå närma sig slutet av terminen, 4 veckor har vi kvar nu. Det kommer gå snabbt snabbt. Fokus behövs nu för att dethär ska gå, det är dags att börja hänga på bibliotek för att bli effektiv. 


En styck god sushi-middag från helgen. Lördagskvällen var rolig. En varm förfest, trots att balkongdörren var öppen hel tiden, som var väldigt nice. Tycker extra synd om grannarna när alla sjöng med till Robin, men annars höll vi oss ifrån Eurovision ganska mycket. Tengan var ganska tomt?! Vet inte om alla var i Malmö för spektaklet där eller om folk inte har råd såhär i slutet av månaden. Jag hade en rolig kväll i vilket fall och var inte hemma förrän vid 4. 

På kvällen igår blev det lite häng i Therese nya hem! Gammal lägenhet med trägolv och högt i tak, serveringsgångar och sånt mysigt. Med tanke på hur kreativa alla tre tjejer som ska bo där är kommer det bli en extremt mysig lägenhet, redan efter två dagar var där fint. Uppskattar alltid lite extra tid med tjejerna, att få umgås lite med Josefin innan hon flyr landet fram tills september var extra bra. 


Idag matchar naglar och klänning, bra färg det där. Vädret verkar bli riktigt härligt idag, känns jättepeppande att spendera hela dagen inomhus då.. PBL och föreläsningar fram tills fem är det som gäller iaf. Njut lite av solen för mig med idag alltså! 

Inga kommentarer: